В сложното ежедневие, в което живеем, парите станаха неочаквано скъпи.

...
В сложното ежедневие, в което живеем, парите станаха неочаквано скъпи.
Коментари Харесай

В помощ на рекламодателите! Класация на най-четените сайтове в Северозападна България /статистика/

В комплицираното всекидневие, в което живеем, парите станаха ненадейно скъпи. Вече всеки прави точна сметка на своите средства, без значение дали става въпрос за фамилния бюджет или за бизнес.
По този мотив организация BulNews събра статистически данни от разнообразни хънтър броячи за това кои електронни медии в Северозападна България имат посещаемост и къде е уместно рекламодателите да влагат своите пари. За страдание при някои от сътрудниците от Видин и Монтана има толкоз слаб интерес, че на никое място няма налични данни за тях. Медиите, които участват в тази ранглиста, са единствените, за които броячите дават настоящи числа. Специално за данните от уеб страницата на банкрутиралия ежедневник „ Конкурент “ са употребявани усреднени числа от разнообразни източници, защото през този интервал бяха документирани опити за нелоялно въздействие върху неговата посещаемост.
Днешната статистика е за визитите в уеб страниците през февруари, като сходна ранглиста към този момент ще публикуваме всеки месец. Така се надяваме да спрем спекулациите на някои недобросъвестни сътрудници за това до каква степен техните електронни портали са желани от читателите.
Вярваме, че сухите числа ще оказват помощ на предприемачите, които имат желание да влагат в реклама в някоя от медиите в тази част на страната, да създадат своя осведомен избор.
Ето класацията за февруари:

1. bulnews.bg…………………………….1 535 932
2. konkurent.bg…………………………….....253 192
3. zovnews.com…………………………….....102 191
4. kozloduy-bg.info………………………….....65 077
5. medianews.bg…………………………….....60 478
6. vratzadnes.com…………………………......55 563
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР