В Сливен днес изпращат 19-годишното момче, което загина след и

...
В Сливен днес изпращат 19-годишното момче, което загина след и
Коментари Харесай

Близки изпратиха загиналия в гонка Петър. Хората от Крушаре излизат на протест

В Сливен през днешния ден изпращат 19-годишното момче, което почина след и гонене в близкото село Крушаре. Извършителят е в ареста, само че околните желаят да бъдат арестувани и другите участници в случая.

Трагедията прекършва чистата обич сред починалия и приятелката му Ванеса. Запознават се преди две години и са неразделни до съдбовния 21 ноември

" Най-грижовният човек, който съм познавала в миналото. Винаги мислеше за мен, да не излизам без него, да не ми се случи нещо “, описа тя пред bTV.
свързани новини3043преди 5 часа15963на 26.11.2021
Ванеса излиза с приятелки и в заведението среща Хюсеин, който я закачал. Афектиран потегля към село Крушаре, с цел да приказва с него, само че Хюсеин и околните му ги посрещат с оръжие. След колата на бащата и сина се удря в дърво. умира, а за Ванеса остават спомените и болката.

" На неговата ръка написа Ванеса, на моята написа на арабски, на другата си написахме 16.2, тъй като и двамата сме родени на 16 ", добави тя.

Последната татуировка направила сама.

" Ами крила на ангелче, датата 21 и изпод ”завинаги ще си в сърцето ми ", сподели още Ванеса.

След като изпратят в последния му път, близки и другари се събират на митинг.

„ Искаме да задържат и съучастниците на Хюсеин, те са били още двама. Оттук нататък ни остава единствено една битка - за правдивост и за действителни, ефикасни присъди ", съобщи майката на Ванеса Светла Башалова.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР