В следващото състезание от Формула 1 - Гран При на

...
В следващото състезание от Формула 1 - Гран При на
Коментари Харесай

Сайнц с нова задвижваща система на “Монца”?

В идващото съревнование от Формула 1 - Гран При на Италия на “Монца ”, водачът на Ферари Карлос най-вероятно ще получи нова задвижваща система и ще бъде осъден да започва от дъното на колоната. Пистата край Милано е подобаваща за изтърпяване на такива санкции, защото там изпреварванията са лесни и водачите, които имат скорост в спортно движение могат бързо да си пробият напред.

Много е евентуално компания на Сайнц в дъното на стартовата решетка да вършат и двамата водачи на Ред Бул Макс Верстапен и Серхио Перес. В началото на спортния уикенд на “Зандвоорт ” от Ред Бул обясниха, че за Гран При на Нидерландия водачите им няма да получават нови задвижващи системи, само че е допустимо това да се случи на “Монца ”, като това ще е за последно този сезон.

Последната версия на задвижващата система на Ферари е с осъвременена хибридна система, по която се работеше по последно преди замразяването и на тези детайли. Теглото на системата е понижено с 2 кг, като в това време мощността на хибридната система е увеличена, а с тези промени F1-75 най-сетне стига до минимално позволеното тегло на колите във Формула 1 този сезон - 798 кг.
 Розберг: Във Формула 2 и Формула 3 се оправят по-добре от Ферари Розберг: Във Формула 2 и Формула 3 се оправят по-добре от Ферари
Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР