“В следващото Народно събрание е задължително партиите, независимо от различията

...
“В следващото Народно събрание е задължително партиите, независимо от различията
Коментари Харесай

ГЕРБ - СДС регистрира листата си с кандидати за народни представители в Добрич

“В идващото Народно заседание е наложително партиите, без значение от разликите ни, да стартираме диалог за развиването на страната. Непрекъснатото отсрочване на значими тематики като повишение на приходите, обучение, опазване на здравето, промени в обществената и надграждане на пенсионно-осигурителната система дава причини на от ден на ден хора да не имат вяра, че политиката може да взема решение проблеми и надлежно да не отидат да упражнят гласа си ". Това сподели регионалният координатор за Добрич Деница Сачева  Деница Сачева Деница Сачева е родена на 2 ноември 1973 година в гр. София. От 2017 година до декември 2019 година е при регистрацията на листата на ГЕРБ- за идните избори.

Според нея бъдещите народни представители би трябвало да покажат, че са осмислили и разбрали посланието на гласоподавателите - да намерят метод да работят дружно.

Бившият обществен министър и този път е лидер на обединението в Добрич, оповестяват от пресцентъра на.

За доверието на гласоподавателите в региона още веднъж ще се борят 10 претенденти. Втори е финансистът Йордан Иванов, а трети - юристът от Балчик Илиян Станоев. Четвърта е хореографът Гергана Димитрова, следвана от бизнесмена и общински консултант Иво Пенчев и юриста Венета Димитрова. Новите лица са две и заемат надлежно седмо и осмо място. Това са Добри Стефанов от гражданската квота на и учителят и представител на съдружните сътрудници от Стефан Жечев. Последните две места в листата се запълват също от преподаватели - младите представители на Павел Градинаров и Мирослава Василева-Малева.

" По-голямата част от нашия тим към този момент има опит в предизборни акции. Това са все хора с експертиза в своята област и могат да предложат решения за подобряването на системите ", уточни регионалният координатор и лидер на листата Деница Сачева  Деница Сачева Деница Сачева е родена на 2 ноември 1973 година в гр. София. От 2017 година до декември 2019 година е.

Ето и цялата листа:

1. Деница Сачева  Деница Сачева Деница Сачева е родена на 2 ноември 1973 година в гр. София. От 2017 година до декември 2019 година е – Политик

2. Йордан Иванов - Финансист

3. Илиян Станоев - Адвокат

4. Гергана Димитрова - Хореограф

5. Иво Пенчев – Предприемач

6. Венета Димитрова - Юрист

7. Добри Стефанов – Земеделски производител

8. Стефан Жечев - Учител

9. Павел Градинаров - Учител

10. Мирослава Василева-Малева - Учител

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР