В следващия парламент трябва да има широка коалиция от депутати,

...
В следващия парламент трябва да има широка коалиция от депутати,
Коментари Харесай

Петков: Ако третият мандат бъде даден на БСП, ще отидем на среща

В идващия парламент би трябвало да има необятна коалиция от депутати, които са подготвени да приказват за значимите за България задания. Дори народните представители да имат друго мнение по съществени въпроси, те би трябвало да дебатират. Това съобщи в ефира на съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков. 

" В коалиция с Вежди Рашидов няма да участваме. Ако третият мандат бъде даден на Българска социалистическа партия, ще отидем на среща, както те пристигнаха на нашата. Колегите от Демократична България демонстрираха ясно, че имат общи цели с нас, когато гласоподаваха нашата декларация. Всяко едно държавно управление, с цел да мине, би трябвало да получи поддръжката на ГЕРБ, Движение за права и свободи или " Възраждане ". Те имат болшинство ", разясни съпредседателят на Политическа партия.

Когато имахме втория мандат, казахме, че който желае, може да ни поддържа за целите. Не казахме: " Никаква поддръжка от ГЕРБ в никакъв случай ". Казахме: " Никаква сделка с ГЕРБ в този вид ". Готови сме да седнем с всекиго на масата, посочи той.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР