В следващия парламент с ДПС и ГЕРБ е абсурдно да

...
В следващия парламент с ДПС и ГЕРБ е абсурдно да
Коментари Харесай

ИТН се регистрира за изборите, очакват партньорство с ДБ и ПП |

В идващия парламент с Движение за права и свободи и ГЕРБ е неуместно да имаме каквито и да било взаимотношения. За всички останали, изключително " Демократична България " и " Продължаваме промяната ", е разумно да бъдем сътрудници, понеже задачите ни са едни и същи.

Това съобщи зам.-председателят на " ИТН " Тошко Йорданов, откакто партията се записва за изключителните парламентарни избори на 14 ноември с 3700 подписа. 

Въпреки че Йорданов приветства новата групировка на Кирил Петков и Асен Василев, той помоли Василев да прочете член 69 от Конституцията преди  за думите му от трибуната. Чл. 69 гласи, че народните представители не носят наказателна отговорност за изказаните от тях отзиви и за гласуванията си в Народното събрание.

Междувременно водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов написа: 

" Сигурно си мислите не изключително приятни неща за българския политически живот. И аз по този начин. Особено когато го гледах извън. А в този момент го виждам от вътрешната страна и ще ви кажа какво виждам. Българският политически живот е отражение на нашите фантазии, стремежи, планове, мечти, страхове, очаквания, злост, омерзение, присъединяване, отдалеченост и какво ли още не ", написа той.

Според Трифонов българският политически живот е отражение на самите нас: 

" В Народното събрание и в българския политически живот има разнообразни хора. И неприятни хора, и положителни хора, и глупави, и умни, и морални, и аморални, като всички нас. Точно колкото могат да се схванат хората, живеещи в един блок, в един квартал, в един български град, тъкмо толкоз могат да се схванат и депутатите в българския парламент. И да споделям, че не е хубаво, то просто си е по този начин, и за това е по-добре нищо да не споделям. Освен това, че върша, каквото зависи от мен и колкото мога. Стремя се да действам вярно и поредно. А и в последна сметка демокрацията е прелестно нещо, тъй като ориста ни зависи от всички нас. Желая ви мъдрост, мощ и триумф. "  
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР