В следващия парламент правителство без БСП не може да бъде

...
В следващия парламент правителство без БСП не може да бъде
Коментари Харесай

Нинова: Подкрепяме Радев на президентските избори ВИДЕО СНИМ...

В идващия парламент държавно управление без Българска социалистическа партия не може да бъде формирано ", похвали се тя

От " Българска социалистическа партия за България " се записаха в ЦИК за идните избори, планувани за 14 ноември. Този път те ще бъдат 2 в 1 - избор за народни представители и избор за президент.



След като се записаха, водачът на левицата Корнелия Нинова сподели пред публицисти, че на изборите ще поддържа президентската двойка Румен Радев и Илияна Йотова.



БГНЕС

" Ние поддържаме президентската двойка на Румен Радев и Илияна Йотова. Включихме се и в инициативния комитет. Регистрирахме се с присъединяване, защото участваме с поддръжка на двойка, желаеме да имаме и регистрация. Имаме номинации и за Радев и Йотова, и за други имена – и партийни и отвън партийни, само че изричаме поддръжката си към тази двойка - Радев и Йотова ", сподели Нинова, написа dariknews.bg.

Българска телеграфна агенция

На въпрос дали в идващото Народно събрание коя по ред политическа мощ би желала Българска социалистическа партия да бъде, Корнелия Нинова отговори по този начин: " несъмнено, задачата е за победа. Но има и втора - да съставим устойчиво държавно управление и кабинет, който да се заеме с проблемите, които сега заливат отвред. В идващ парламент държавно управление без Българска социалистическа партия не може да бъде формирано ", уверена е Нинова, като добави, че: " не можем да изпратим хората на нови избори ".

Относно това дали новата групировка ще отнеме от гласовете им, тя отговори: " дано да забележим, какво ще създадат, за нас най-важно е да разгласят програмата си, с цел да определим ние своето отношение. Искаме да забележим политики и в случай че те съответстват с нашите, сме подготвени за разговор с тях. Ще работим с тях и другите партии на база на това кой слага националния интерес и добруването на българския народ пред персоналния си интерес, постове и пари ", сподели още Корнелия Нинова.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР