В следващия парламент мнозинството на промяната ще е по-голямо с

...
В следващия парламент мнозинството на промяната ще е по-голямо с
Коментари Харесай

Манолова: В следващия парламент мнозинството на промяната ще е по-голямо с проекта Петков - Василев

В идващия парламент болшинството на смяната ще е по-голямо с новия план на Кирил Петков и Асен Василев. Пожелавам им триумф. Това сподели водачът на " Изправи се БГ! Ние идваме! " Мая Манолова няколко часа, откакто двамата някогашни министри от служебния кабинет оповестиха публично плана " Продължаваме промяната ".

" Ние призовахме Кирил Петков, Асен Василев и " Демократична България " за общи дейности и обединяване, което да подсигурява, че в идващото Народно заседание ще има държавно управление на смяната. Днес със удовлетворение разбираме, че протегнатата ръка за общи дейности е доказана от новия план. Разговори към момента не са водени, само че е ужасно, че Петков и Василев схващат нуждата от общи дейности и от единодушие на обединенията на смяната ", разяснява Мая Манолова.

По думите ѝ в този момент предизвикването е още преди изборите да се съобщи какъв е форматът на идната управническа коалиция, какви са обединенията и по какъв метод ще си взаимодействат, с цел да знаят хората, че това, което се случи в 46-ото Народно заседание, няма се повтори в 47-мото " като неприятен сън ".

" Ние сме склонни да търсим оптимално необятен формат, с цел да бъдат реализирани тежките промени. Добре е, че новият план на Кирил и Асен протяга ръка още сега на своето основаване, ние го приветстваме ", съобщи Манолова.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР