В следващия месец, началото или края на Август очакваме вече

...
В следващия месец, началото или края на Август очакваме вече
Коментари Харесай

Кирил Петков: Мандатът ще бъде върнат

" В идващия месец, началото или края на Август чакаме към този момент да тече азерската газ. " Това съобщи министър-председателят в оставка Кирил Петков, откакто взе участие в формалната гала във връзка приключването на строителството на Междусистемната газова връзка Гърция-България.

През цялото това време е било допустимо тази газ да влиза в България. Ние говорихме с Кириякос и си давахме доклади, бяхме като мениджъри на плана. От Азребайджан получаваме цялостния си размер по контракт на тази газ, която е като на „ Газпором”, до няколко седмици цената ще падне една трета. Няма заплаха да останем без газ ”, сподели Петков.

Завъртяхме крана. Вече в тези тръби има газ, налягането е високо. И чакаме последните няколко стъпки със софтуерния надзор. Всичко е конфигурирано и готово. Чакаме Акт 16 да бъде подготвен. Вече е тествано няма изпускане, няма недостатъци, всичко е наред, съобщи той.

Не сме пред газова рецесия, влизаме в политическа рецесия, която ни вкарва в компликация с договарянията. Нашите сътрудници изчакват да видят какво ще се случи. Това което видяхме е, че нямаше 121 индивида, които не ги е боязън да кажат „ Не на задкулисието”, сподели Петков.

Толкова доста осъзнаваме тежестта на отговорността, та даже през днешния ден всички наши депутати продължиха връзката с Има Такъв Народ и се опитахме да загърбим политическите разлики и настояваме да бъдат самостоятелни. До този миг мисля, че мандата ще бъде върнат.

Петков съобщи, че битката им ще продължи напълно, тъй като България би трябвало да се освободи от задкулисието. Ние ще подкрепим всичко с изключение на господин Пеевски, Борисов и Трифонов, и външни сили да подреждат няма да ги подкрепим.

Изпускаме историческо време, да напреднем в Народното събрание, да прекараме 40 закона и закъсняваме с 90 дни, изпускаме част от усвояването на парите за възобновяване, изпускаме опцията да има арбитър, който да следи основния прокурор. Те не чуват народа какво им споделя и какво е желанието им за правдивост. Трябва да почистим България от задкулисието. Тези избори ще бъдат допитване дали желаеме да премахнем тези играчи, или желаеме да имаме естествена страна, приключи той.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР