В следващия филм на Джеймс Бонд ще се появят три

...
В следващия филм на Джеймс Бонд ще се появят три
Коментари Харесай

Aston Martin разказа за колите в новия филм за Джеймс Бонд

В идващия филм на Джеймс Бонд ще се появят три автомобила на Aston Martin - класическите спортни коли DB5 и V8, както и новият супер хибриден автомобил Valhalla.

Това се показва в формалната Twitter страница на английска марка, където е оповестена фотография на изпълнителя на сътрудник 007 Даниел Крейг и принц Чарлз, позиращи на фона на две коли.

Новият епизод от серията филми за именития английски сътрудник носи работното заглавие " Бонд 25 " и ще бъде пуснат на екрана през 2020 година. По-рано в интернет имаше видеоклип от снимането на картината в северната част на Норвегия, където бе видян класическия Aston Martin V8 Vantage. Преди тази кола се появи във кино лентата " Искри на очите " през 1987 година с Тимоти Далтън в основната роля.

Що се отнася до модела DB5, той се появява за първи път в третата част от серията " Goldfinger " на Джеймс Бонд през 1964 година и последно е употребена в кино лентата от 2012 година " " 007 Координати: Скайфол " ". Наскоро британците започнаха да строят съвременна версия на класическия модел, който ще бъде създаден в 25 екземпляра. Цената на колата е 2,75 милиона паунда.
 Снимка 430246
Източник:

Хиперколата Valhalla към момента е в развой на разработка. В германско-скандинавската митология това е името на небесния замък в Асгард, където поподат воините, паднали в борба. Автомобилът ще получи хибриден елемент, основана на нов бензинов мотор V6 с две турбини, които ще работят дружно с спомагателни електродвигатели. По предварителни данни общата продукция на блоковете ще надвиши 1000 конски сили.

В същото време, беше обявено, че в идващия филм за Бонд главният автомобил на сътрудник 007 ще бъде първият напълно електрически Aston Martin модел - Rapid E. Идеята да се употребява " зелената " кола принадлежи на режисьора Кари Фукунаге, който е деен природозащитник.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР