В следващите няколко дни Бургас ще е притегателна точка за

...
В следващите няколко дни Бургас ще е притегателна точка за
Коментари Харесай

Бирен фест започва в Бургас

В идващите няколко дни Бургас ще е притегателна точка за феновете на бирата. Коя бира съгласно вас е най-хубавата? Според нас - споделената с другари!  

Грабвайте компанията и идвайте в Бургас- на 31 юли и 1 август в града, тъй като ви чака Бирен фест. На Metalhead Beer Fest 2021 в парк „ Минерални бани “ ще могат да се опитат разнообразни типове бира, сочни мезета, а яката музика ще направи дните до морето още по-незабравими! 

Добрите оферти не стопират до тук! През уикенда, за 12 поредна година, в парк „ Росенец “, ще се организира фестивалът “ Sun Tribe “. Стартът е на 30 юли, петък от 19:00 часа. Събитието ще предложи разнообразни стилове музика, присъединяване на приети актьори и диджеи от България и Европа, вкусно ядене и занимания до сутринта. 

Помислено е и за феновете на джаза, латиното и хубавите български песни. На 30 юли на остров Света Анастасия концерт ще изнесе неповторимият Васил Петров, а на 31, събота, още веднъж островната сцена ще предложи горещи латино ритми с концерта „ Латино пулс “ на Държавна опера-Бургас. Същата вечер, само че в Летния спектакъл, ще се организира 38-то издание на Национален конкурс за ария “Бургас и морето ”. За първи път то ще има и втора, специфична вечер, на 1 август, по време на която Стефан Диомов ще изнесе концерт-спектакъл в памет на Ваня Костова.

Добавяме към поканата да посетите града забавните кинопрожекции, в границите на София филм фест, VIII Международен куклен фестивал „ Дни на куклите ” 2021 и редица спортни събития - Международна регата за килови яхти “ Порт Бургас ” 2021, Международен шампионат по плажно ръгби и Плувен маратон от остров Света Анастасия до Моста.

Още от БУРГАС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР