В следващите минути ще ви срещнем с истински музикален космополит.

...
В следващите минути ще ви срещнем с истински музикален космополит.
Коментари Харесай

Да свириш с Пол Макартни, Куинси Джоунс и Адел


В идващите минути ще ви срещнем с същински музикален космополит. Пътят и потегля от софийския квартал " Стрелбище " и стига до сцените на Лондонската филхармония, оркестъра на Би Би Си и Операта в Сидни. Цигулката на Дорина Марков звучи в песента на Адел Skyfall. Свири с Пол Макартни, Стинг, Куинси Джоунс и Ози Озбърн.

Световноизвестната цигуларка Дорина Марков е в България за концерта на Любо Киров довечера.

„ Каквото и да се случва в този живот, се изисква първо голям кураж и второ голям труд. Животът ми ме е изненадал, в никакъв случай не съм проектирала да се развие по този метод, всичко е изненада и киното, и поп музиката, и хората които срещнах и събитията, които трансформираха пътя. Животът ме води по-високо, в сравнение с даже и съм мечтала “, описа тя.

„ Когато растях в София имаше доста деен културен живот, имаше доста концерти, на които ходихме в зала „ България “, имаше аудитория, може би тъй като нямаше толкоз избор какво да се види зала „ България “ беше едно културно място, което събираше хората за вечер прекарана в музиката. Това е моето детство, това е моят спомен “, добави тя.

Тя е видяла е съзвездие от най-големите звезди, като Мерил Стрийп, Томас Нюман, Ханс Цимер, Сам Мендес, Анджелина Джоли, Брат Пит, Хю Грант.

Гледайте повече във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР