В следващите месеци софиянци и гости на столицата ще имат

...
В следващите месеци софиянци и гости на столицата ще имат
Коментари Харесай

София ще се забавлява в ритъма на танца

В идващите месеци софиянци и посетители на столицата ще имат опция да се образоват и забавляват чрез платформа за танц и придвижване навън в града „ Танцуваща София ”. Tази година планът ще започва на 16 юли от 17:00 ч. в „ Маймунарника “ (парк Борисова градина, до езерото с лилиите) с безвъзмездни демонстрационни уроци по стрийт и актуален танц.

За край всички посетители и участници ще имат опция да се насладят на презентация от гост-преподавателите и на неповторимия денс батъл на първото танцово онлайн риалити шоу Dance Arena от продуцентите 7Talents. Всяка седмица участниците в Dance Arena се състезават в избран танцов жанр, а поредицата може да гледате всеки понеделник и четвъртък от 16:00 часа във Vbox7.com. Тази седмица в шоуто видяхме надиграване с национални танци
 танцьори
Първото събитие от „ Танцуваща София “ ще приключи с Импро джем сешън, чийто хазаин ще бъде DJ Калата.

„ Танцуваща София “ е платформа за танц и придвижване навън в града, която ще трансформира емблематични градски пространства в самобитни танцови площадки. Програмата включва над 12 разнообразни урока, подобаващи за всички възрасти дружно с преподаватели от Dance Station, PachoVille, Stream Dance Center, uMove, Latin Force, Lindy hop, Swingin Monkeys, Св. Св. Константин и Елена, Фламенко Алегрия, Derida Dance Center и други от най-изявените танцьори и хореографи в столицата.

Организатор на „ Танцуваща София ” е Фондация „ Арт Линк “ (Derida Dance Center), а планът се реализира с финансовата поддръжка на Програма „ Европа “ към Столична община.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР