В следващите две или три години България може да стане

...
В следващите две или три години България може да стане
Коментари Харесай

До 2-3 години влизаме в клуба на богатите държави

В идващите две или три години България може да стане член на Организацията за икономическо съдействие и развиване (ОИСР), счита министърът на външните работи Николай Милков. Служебното държавно управление продължи работата по пътната карта за присъединението на България към организацията.

Въвеждането на стандартите на Организацията за икономическо съдействие и развиване ще се отрази директно върху качеството на живот и изискванията за бизнес у нас, сподели министър Милков.

" Това е най-голямото българско интеграционно изпитание след участието ни в Европейски Съюз и участието ни в НАТО, тъй като визира на процедура съвсем всички български институции и администрации.

Бяха оценени сегашната обстановка и сходствата на стандартите на Организацията за икономическо сътрудничество и раз допълнително от 250 области. Този първичен меморандум, който беше направен, беше над 1500 страници, което е съществено изпитание.

След 2-3 години ние можем да чакаме вероятно пълноправно участие, само че това зависи прекалено много от това по какъв начин ще се развива обстановката в България в бъдеще, в това число политическата обстановка ", сподели Николай Милков.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР