В следващите два дни ще имаме преговори за изборите с

...
В следващите два дни ще имаме преговори за изборите с
Коментари Харесай

Искрен Веселинов проговори за възможните коалиции на ВМРО за изборите

В идващите два дни ще имаме договаряния за изборите с НФСБ. Това съобщи в предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов.

"На среща на Вътрешна македонска революционна организация през уикенда се регистрира всеобщо предпочитание за независимо явяване на изборите ", разкри Веселинов.

"Това държавно управление беше градивно, а нашите министри действително работеха ", разяснява още той.

"Партия "Атака " беше изключена от ръководещата коалиция поради поредност от офанзиви на Волен Сидеров ", сподели зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация.

"Не съумяваме да обединим патриотичните партии, само че може да обединим такива персони от гражданската квота ", разкри Веселинов.

"Отворени сме за диалог с всички обединения, с които имаме обща идеология ", отговори депутатът на въпрос дали от Вътрешна македонска революционна организация биха се коалирали с Политическа партия КОД на Петър Москов.

"За мен най-хубавият вид за изборите е независимото присъединяване на Вътрешна македонска революционна организация. С ГЕРБ имахме взаимни триумфи, само че и борби. ГЕРБ стоят в по-либералната ниша, за разлика от нас - в консервативно-патриотичната ", разяснява Искрен Веселинов.

"Политиката за ромите би трябвало да се промени, а не да внушаваме на обществото, че би трябвало да е толерантно, а на ромите да им се дават преимущества. НПО-та усвояват пари, а ромите стоят в бедност, необразовани и неинтегрирани ", проговори депутатът за Стратегията за консолидиране на ромите на Красимир Каракачанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР