В следващите два дни библиотекари от Враца и Видин и

...
В следващите два дни библиотекари от Враца и Видин и
Коментари Харесай

Регионалната библиотека във Враца е домакин на международен форум

В идващите два дни библиотекари от Враца и Видин и техни сътрудници от Норвегия ще дискутират методите за основаване на новаторски и атрактивни форми за достъп до просвета и изкуство навън. 
Събитието откри заместник-кметът Александър Владимиров, който съобщи, че районната библиотека във Враца е новаторска и интензивно взе участие в публичния живот на града. 
Директорът на Република България „ Христо Ботев “ – Силвия Павлова срещна присъстващите с програмата и показа постигнатото по плана „ Книжни пътеки и мобилни библиотеки от Северозападна България до Скандинавия “. 
На работната среща участваха още: народните представители Красен Кръстев, Мартин Харизанов и Деница Симеонова, общинският консултант Ирина Иванова, заместител регионалният шеф Милчо Стефанов, библиотекари и представители на неправителствени организации
Проектът „ Книжни пътеки и мобилни библиотеки от Северозападна България до Скандинавия ” има за цел да сплоти напъните на Регионалните библиотеки „ Михалаки Георгиев ” – Видин и колегата Регионална библиотека „ Христо Ботев ” – Враца в задачата за основаване на новаторска и атрактивна форма за достъп до просвета и изкуство навън.
Повече информация за дейностите може да откриете .
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР