В следващите дни предстои поетапното визуално и техническо обновяване на

...
В следващите дни предстои поетапното визуално и техническо обновяване на
Коментари Харесай

Обновяват официалния сайт на Светия синод на БПЦ-БП

В идващите дни следва поетапното образно и техническо възобновяване на уеб страницата на Българската православна черква - Българска патриаршия. То се реализира с решение на Светия синод на БПЦ-БП от съвещанието му в цялостен състав от 10 юни 2020 година, оповестяват от Българската патриаршия.

Обновената версия на формалния уебсайт на Светия синод на БПЦ-БП следва новостите в основаването на визия и функционалност на актуален институционален уеб страница и дава отговор на търсенията на своите читатели. Сайтът е обогатен с комфортни за потребление нови раздели - предлага онлайн книжарница, цифрова библиотека и други благоприятни условия. Техническите усъвършенствания обезпечават по-удобна и бърза работа със уеб страницата от мобилни устройства.

Създаден през 2009 година, с благословението на приснопаметния български патриарх Максим и на Светия синод, формалният уебсайт на Българската православна черква се утвърди като сигурен източник на информация за църковния живот у нас, за решения и мнения на Светия синод на БПЦ-БП, както и за задълбочени богословски писания и преводи, показват от БПЦ. И означават, че със своето възобновяване формалният уебсайт ще бъде още по-близо до читателите и до всички тези, които изпитват потребността от духовно обогатяване в едно все по-динамично общество.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР