В следващите четири месеца до световното бягане Wings for Life

...
В следващите четири месеца до световното бягане Wings for Life
Коментари Харесай

Да бягаме за тези, които не могат!

В идващите четири месеца до международното тичане Wings for Life World Run можем да притеглим повече съидейници, с които да бягаме за тези, които не могат.

Световната идея Wings for Life World Run, която завладя България за първи път предходната година, ще ни провокира да бягаме за тези, които не могат и през 2018. Десетки хиляди ще излязат по улиците на редица огромни градове по света, с цел да окажат поддръжката си за световната идея на фондация Wings for Life – гръбначните увреждания да станат изцяло лечими.

Целта на фондацията е да бъде реализиран още по-голям триумф и прогрес в научните проучвания, търсещи лек за гръбначните контузии. Редица изследвания и медицински проби към този момент означиха забележителен прогрес в изследователската активност и лекари и учени от целия свят поддържат фактологията, че уврежданията, даже и хроничните такива, могат да станат изцяло лечими.

Всички ние можем да помогнем на идеята като през идната година си сложим за цел да срещнем повече хора с нея, да участваме в набирането на повече средства, 100% от които биват дарявани от Wings for Life за научни проучвания и клинични изследвания. Затова дано да бягаме дружно за тези, които не могат.

Начините да помогнем на фондация Wings for Life са няколко:

- като създадем еднократно подаяние посредством уеб страницата

- като създадем лична акция за набиране на средства, посредством която да разпространяваме работата на фондацията измежду околните и приятелите си,

- като се екипираме за бягането с облекла и аксесоари от онлайн магазина (парите от всеки продаден продукт се подаряват за проучвания)

- и несъмнено – като бягаме, където и да се намираме и дарим минимална сума на 6 май 2018 от 14:00 часа локално време.

Колкото повече хора бъдат привлечени като съидейници на идеята, толкоз по-голяма е вероятността решение на казуса да бъде открито в най-скоро време, а за какво не и през 2018.

През 2018 Wings for Life World Run ще се организира на 6-и май, започвайки едновременно на повече от 50 разнообразни местоположения по света – 11:00 часа UTC, 14:00 часа в България. Всяка година за идеята бягат десетки известни персони, спортисти, обществени компании, разнообразни общности и неправителствени организации, към които ще можем да се присъединим и всички ние в България за да дадем крила за живот.

Забележка: Официалният уебсайт на фондацията е: http://www.wingsforlife.com/en/
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР