В следващите 7 дни Лом остава без вода, съобщи кметът

...
В следващите 7 дни Лом остава без вода, съобщи кметът
Коментари Харесай

Криза в Лом - градът остава 7 дни без вода

В идващите 7 дни Лом остава без вода , заяви кметът Пенка Пенкова. Причината е тежка повреда и неспособност за ремонт на сектор от напорния тръбопровод в свлачищен регион край с. Добри дол. Свикан е Общинският спешен щаб. Единственият метод за възобновяване на водоподаването за град Лом и селата Замфир, Добридол, Сливата, Орсоя и Арчар, е свързването на новоизграден сектор от напорния тръбопровод със остарелия. Технологичното време, при незабавна направа на характерни елементи и строително-монтажни работи, е към седем дни.
Спират да работят поради безводието на 18 и 19 октомври детските ясли и градини, млечната кухня и учебните заведения на територията на град Лом. За популацията в местата в които няма вода, ще бъдат обезпечени водоноски, чието местоположение ще бъде оповестено в допълнение. Наличните сега водоноски предпочитано обслужват обществените центрове и институции.
В ниските елементи на града вода е допустимо да има към среднощ, а във високите елементи и в многоетажните блокове - в ранните часове на 18 октомври, разясняват от общината.
Телефоните за информация са: 0971/69 116, 66 038, 0884 069 128.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР