В следващите 2 месеца, ръководството на Частно езиково училище и

...
В следващите 2 месеца, ръководството на Частно езиково училище и
Коментари Харесай

Във Варна разкриват тайните на ефективното родителство

 В идващите 2 месеца, управлението на Частно езиково учебно заведение и детска градина “Малкият принц " стартира дейна осведомителна и просветителна активност, част от " Академия за дейно родителство ". Нейната цел е да поддържа и подкрепи актуалните родители в тяхната нелека задача - да поддържат връзка дейно със своите деца.

Водени от любовта и грижата към децата, екипът от педагози и психолози на “Малкият принц " мощно имат вяра, че посредством тази акция, имат опцията да доближат до повече родители и техните деца, по тази причина тя е изцяло безвъзмездна.

" Целта ни е да разкрием тайните на ефикасното родителство. Инициативата е създадена въз основа на модерни постановки за фамилията като обществена и възпитателна институция и трендовете му на развиване.На 13-ти май от 16:30ч. стартираме с първата тематика “Как да развием капацитета на мозъка при децата? ", а в идващите 7 седмици и останалите тематики.

Уебинарите ще се излъчват онлайн във фейсбук страницата на Частно езиково учебно заведение и детска градина “Малкият принц ", където родители и деца ще могат да задава своите въпроси в коментар под видеото. Нашите експерти ще отговорят на всички дейни участници ", показват от учебното заведение.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР