В следващата седмица нека да отворим дискусията с всички депутати

...
В следващата седмица нека да отворим дискусията с всички депутати
Коментари Харесай

Петков: Митрофанова си играе със страховете на хората

В идната седмица дано да отворим полемиката с всички депутати във връзка с предстоящ кабинет. Аз съм напълно за Асен Василев и с Политическа партия ще продължим това, което сме почнали, сподели в Стара Загора министър председателят в оставка Кирил Петков.

По проблема със абсурда с съветския дипломат, Петков съобщи: " Мисля, че госпожа Митрофанова би трябвало да спре да се изявява по медиите. Никой посланик не би трябвало да дава период от 24 часа - от през днешния ден за на следващия ден, за подобен ултиматум, какъвто е този от Русия, изясни Кирил Петков.

" Г-жа Митрофанова се пробва да играе със страховете на хората ", отсъди той.

Министър-председателят в оставка Кирил Петков инспектира през днешния ден междусистемната газова връзка Гърция-България в региона на Стара Загора. Той дойде със забавяне в града, тъй като разгласи в столицата кой ще излъчи за нов министър председател Политическа партия.

Това е второто посещаване на премиера в региона на връзкат край село Малко Кадиево. Петков ревизира построяването на газопровода край Стара Загора и в средата на март.

Проектът IGB е от основно значение за повишение на сигурността на доставките и за обезпечаване на диверсификация на източниците на природен газ за България и района на Югоизточна Европа. Вече бяха извършени първите проби за неговата работа като по него страната ни ще получава контрактуваните количества газ от Азербайджан.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР