В следобедните часове ще остане слънчево, а максималните температури ще

...
В следобедните часове ще остане слънчево, а максималните температури ще
Коментари Харесай

Максимални температури от 21° до 29° днес

В следобедните часове ще остане слънчево, а оптималните температури ще бъдат по-високи, спрямо през вчерашния ден, сред 24° и 29°, по Черноморието – от 21° до 24°.

Слънчево ще бъде времето и на следващия ден, а температурите още ще се покачат и оптималните ще са сред 28° и 33°, в София - към 28°. Ще духа слаб, северозападен вятър, в източните региони и по Черноморието – югозападен вятър. Слънчево ще бъде и на морския бряг, а оптималните температури ще са още веднъж по-ниски - сред 20°-25°.

Температурата на морската вода е от 13° по северното крайбрежие до 17° по южното. Вълнението на морето ще е едва.

Добри условия за туризъм в планините и на следващия ден. Ще бъде слънчево. Ще духа слаб, по високите и открити елементи – сдържан северозападен вятър.

Максималните температури и там ще се покачат още и в курортите ще са от 15 градуса на Алеко до 25 в Банско.

И към времето в Европа. Слънчево ще бъде и на следващия ден в южната половина от континента, а на доста места и по-топло от нормалното. Дъжд ще вали в Нидерландия и Дания, както и в северните региони на Полша и Германия. Значителни превалявания ще има в южните елементи на Скандинавския полуостров.

Слънчево ще бъде на следващия ден и съвсем на всички места на Балканите, като се изключи северните региони от полуострова, където ще има и слаби валежи.

У нас, в околните дни се чака едва захлаждане. Ще остане най-вече слънчево, само че ще има региони със следобедни валежи и гръмотевици.

В сряда вероятността за превалявания понижава, а температурите – ще се покачат.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР