В следобедните часове ни очаква предимно слънчево време. Ще духа

...
В следобедните часове ни очаква предимно слънчево време. Ще духа
Коментари Харесай

Слънчево начало на седмицата, остава по-топло от обичайното

В следобедните часове ни чака най-вече слънчево време. Ще духа сдържан, в Дунавската низина и Лудогорието - краткотрайно мощен западен вятър. Максималните температури ще са най-вече сред 12° и 17°.

Утре рано сутринта тук-там температурите ще са към нулата, ще има и негативни стойности, в София ще е плюс 1°. През деня ще е слънчево. Вятърът ще се ориентира от юг и времето ще остане топло с оптимални температури сред 12° и 17°, по морския бряг от 13°до 15. Вятърът по крайбрежието ще е сдържан от запад-северозапад, след обяд ще отслабне и също ще се ориентира от юг.

Слънце и в планините, само че там ще остане и прохладно, с сдържан, по високите и открити елементи - мощен западен вятър. Максималните температури в курортите ще са от 3 до 7 градуса.

И в останалата част от Балканите ще се задържи топло за сезона. Слаби валежи ще има в северозападните региони от полуострова.

Облачно и дъждовно ще е времето в по-голямата част от Франция и страните от Централна Европа. На места преваляванията ще са обилни. Превалявания от дъжд и от сняг ще има на Британските острови, в Прибалтика, Украйна и Беларус.

У нас в сряда в Северна и Източна България ще е най-вече слънчево и топло за интервала, до момента в който в Югозападна България и западната част на Горнотракийската равнина ще има понижена видимост и температурите ще са сензитивно по-ниски. До края на седмицата ще бъде облачно. На места ще има и превалявания, най-вече от дъжд.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР