В следобедните часове на 28-ми август, Коалиция ГЕРБ-СДС регистрира в

...
В следобедните часове на 28-ми август, Коалиция ГЕРБ-СДС регистрира в
Коментари Харесай

Коалиция ГЕРБ-СДС регистрира листата си с кандидат-депутати в РИК-Плевен

В следобедните часове на 28-ми август, Коалиция ГЕРБ-СДС записва в РИК-Плевен листата си с претенденти от 15-ти Многомандатен изборен регион – Плевен за изборите за Народно заседание, които ще се проведат на 2-ри октомври.

„ Ще работим положително, ще се постараем да създадем по този начин, че хората да погледнат на нас с позитивно око. За мен е привилегия да съм лидер на плевенската листа, която е формирана от „ младост, сила, експертиза и опит “. Смятам, че с подобен експертен капацитет ще създадем по този начин, че да стигнем до оптимален брой хора и да заявим, какви са желанията ни, когато станем народни представители “.

Това сподели лидерът на листата на ГЕРБ-СДС в 15-ти МИР – Плевен Пламен Тачев, минути след регистрирането на листата в РИК-Плевен.

Като експерт и човек, влезнал и работил в пет Народни събрания в Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред, Пламен Тачев сподели, че работата му ще бъде отдадена за понижаване на битовата престъпност.

„ Що се отнася до работата ни като народни представители, първата ни задача ще е възобновяване на работата по построяването на Автомагистрала „ Хемус “, тъй като в случай че ГЕРБ беше на власт до в този момент с министър председател Бойко Борисов, през днешния ден щяхме да дойдем до Плевен по автомагистрала “, съобщи Тачев. Той сподели още, че има вяра в поддръжката на партията и на листата, „ тъй като положителният резултат за ГЕРБ-СДС и за нашата листа е добър резултат за страната “.

Относно упованията за това, колко депутати от ГЕРБ-СДС се чака да влязат в 48-то Народно заседание от Плевенския изборен регион, Пламен Тачев сподели: „ Суверенът ще реши и каквато тежест ни даде, с такава тежест ще изисква и от нас “. Той сподели, че за него цифрата „ три “, което носи благополучие ще е положителният най-малък резултат за плевенската листа.

Пламен Тачев означи положителната работа на регионалния координатор на ГЕРБ – Плевен Валери Лачовски.

Деница Николова, която е втора в листата на ГЕРБ-СДС от 15-ти МИР – Плевен за изборите на Народно събрание на 2 октомври и която има опит като зам.-министър на районното развиване и благоустройството, сподели:

„ Всъщност през днешния ден, с регистрацията на листата си нашата цел е да създадем по този начин, че област Плевен да не се „ пришива “ към бедните области на страната, а да създадем по този начин, че с визията си за европейското финансиране и държавното финансиране, да можем да изведем региона в едно ново измерение.

Ние не желаеме постоянно Северът да бъде по-бедната част спрямо Юга и по тази причина в хода на нашата акция, ние ще развием напълно тематиката, обвързвана както с европейското финансиране, по този начин и с всички браншове на стопанската система, за които ГЕРБ-СДС има доста ясни и работещи взети решения като първи стъпки, в случай че спечелим изборите. За това ще разчитаме на гласовете на всички поданици на област Плевен “.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР