В следобедните часове на 21.09.2022 г. на ул. Цар Борис

...
В следобедните часове на 21.09.2022 г. на ул. Цар Борис
Коментари Харесай

Арести за дрогирани и нередовни шофьори в Пиринско

В следобедните часове на 21.09.2022 година на ул. „ Цар Борис III “ в гр. Петрич е спрян за инспекция лек автомобил „ Ауди “, ръководен от 27-годишен от с. Генерал Тодоров. С техническо средство е открито, че лидерът кара след приложимост на наркотично вещество, а при следваща инспекция на населяваното от него жилище в с. Генерал Тодоров полицейските чиновници разкрили към 4,5 грама съцветия, реагиращи позитивно на канабис. Мъжът е арестуван със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е досъдебно произвеждане.

Мъж на 38 години от Благоевград е арестуван, откакто към 23:50 часа на 21.09.2022 година на ул. „ Преслав ” в гр. Благоевград, управляваният от него лек автомобил „ Пежо “ е тестван от полицейски чиновници. С техническо средство те открили, че същият кара след приложимост на опиат. По случая е формирано бързо произвеждане.

От полицейски чиновници на РУ-Петрич, към 17:20 часа на 22.09.2022 година в региона на гр. Петрич е тестван лек автомобил „ Ауди “, ръководен от 48-годишен от с. Богородица. В хода на инспекцията е открито, че автомобилът е с сложени регистрационни табели, издадени за друго МПС. За случая е известена способената прокуратура и е формирано досъдебно произвеждане.

Мъж на 44 години от гр. Сандански е арестуван, откакто в следобедните часове на 22.09.2022 година, управляваният от него автомобил „ ВАЗ “ е спрян за инспекция в с. Поленица, общ. Сандански. От органите на реда е открито, че лидерът на автомобила не има удостоверение за ръководство на МПС. Той е арестуван със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е бързо произвеждане.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР