В Славия вече се оглеждат за нов централен нападател, след

...
В Славия вече се оглеждат за нов централен нападател, след
Коментари Харесай

Славия си заплю Тонислав Йорданов от Арда

В Славия към този момент се оглеждат за нов централен нападател, откакто оня ден изненадващо клубът разгласи раздялата си с испанеца Йон Бакеро. Според информация на „ Мач Телеграф “ „ белите “ са се насочили към атакуващия футболист на Арда Кърджали Тонислав Йорданов. От клуба към този момент са отправили предложение към 23-годишния нападател и чакат отговор в околните дни.

Дори да се стигне до трансфер, то надали той ще бъде преди събота, когато Арда посреща точно Славия в мач от осмия кръг на родното състезание. Отборът на Златомир Загорчич остана с Ахмед Ахмедов и младия Борис Димитров на тази позиция. Разбира се, там може да играе и Мартин Сораков, само че мястото на младока е на дясното крило.

„ Белите “ несъмнено нямат шанс с намирането на централен нападател и последните години. Преди Бакеро там се пробваха хора като Жуниор Мапуку, Калоян Кръстев, Марин Петков, Димитър Рангелов, Ивайло Димитров, Цветелин Чунчуков, Илиян Мицански, Милчо Ангелов, Шикози Мба, Сердер Сердеров и други. Но никой от тях не съумя да заблести, по този начин уместно за централен нападател на Славия.
















































--> -->
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР