В слънчевия Маями разпуска Александрова Тюркмен – дъщеря на покойния

...
В слънчевия Маями разпуска Александрова Тюркмен – дъщеря на покойния
Коментари Харесай

Дъщерята на Фатик под карантина във Флорида

В слънчевия Маями разпуска Александрова Тюркмен – щерка на починалия под земята бод Филип Найденов – Фатик. По-голямата наследница на боса отпътува за слънчевите плажове на Флорида, с цел да се скрие от пандемията в Ню Йорк, научи HotArena.

Александра отпътувала за Флорида още преди пандемията да се разгърне в колосален мащаб в Ню Йорк. Въпреки че дъщерята на Фатик от години живее и учи в Голямата ябълка и даже се пробва да пробие като актриса там, хубавицата побърза да се изнесе от щата, когато обстановката стартира да се утежнява, написа „ България през днешния ден ”.

И се реалокира в слънчевия щат. Въпреки че управляващите и във Флорида постановиха ограничавания за вървене по плажовете и влизане в океана, имаше значително подготвени да нарушат карантината.

С дълги облекла и маска на лицето, Александра показваше по какъв начин се оправя с бедствието – заран на разходка за малко, а вечер с чаша вино, загледана в брега на морето.

След разхлабване на ограниченията обаче, хубавицата се пусна с нищожен бански и сподели какъв брой добре наподобява. А плочките на корема й завоюваха утвърждението, даже на експерти от силовите спортове.

И до момента в който Александра избегна заразяването с ковид, то по-малката й сестра Адриана го хвана. Тя си направи тест във ВМА, който сподели позитивен резултат и се самоизолира непринудено.

Чаровницата показа, че недоумява по какъв начин й се е случило, откакто скоро не е пътувала в чужбина. Тя допусна, че може да го е хванала от собствен прочут, само че за благополучие го прекара леко и без затруднения или влизане в болница.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР