В слънчева Испания през лятото ще трябва да се пази

...
В слънчева Испания през лятото ще трябва да се пази
Коментари Харесай

През лятото в Испания - дистанция дори и на плажа

В слънчева Испания през лятото ще би трябвало да се пази отдалеченост даже и на плажа, с цел да бъде избегнато разпространяването на новия ковид. Това предизвести министърът на туризма Рейес Марото, представена от Франс прес.

" Много е значимо здравните рекомендации да останат в действие, ще се наложи да свикнем с това, което вършим в този момент, миенето на ръцете, общественото разграничаване. Дори на плажовете ", сподели Марото в изявление за в. " Паис ", запитана дали достъпът до плажовете през лятото ще бъде стеснен.

" Докато нямаме ваксина, нищо няма да бъде както преди. Събиранията на хора ще би трябвало да бъдат лимитирани, с цел да бъде поддържана безвредна отдалеченост ", съобщи още испанската министърка на туризма.

Тя сподели, че въпросът за отварянето на границите ще бъде организиран според от развиването на здравната рецесия, като посочи, че към този момент няма съответни дати, прецизира " Монитор ".

На туризма се пада дял от 12% от брутния вътрешен артикул на Испания. Миналата година страната е била посетена от рекордните 84 милиона туристи.

 

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР