В Слънчев бряг започват да действат режимите и условията, които

...
В Слънчев бряг започват да действат режимите и условията, които
Коментари Харесай

Сезонът на Слънчака стартира официално на 1 юни

В Слънчев бряг стартират да работят режимите и изискванията, които са нужни за безпроблемното протичане на летен туристически сезон 2022, оповестиха от сдружението. Паркирането в синя зона в комплекса също ще се заплаща след 1 юни 2022 година на цена от 2.50 лева на час. Към момента в комплекса паркирането е свободно и записваме скупчване на коли, най-вече с украинска регистрация. " За да бъдем правилни към настанените в хотели в Слънчев бряг украински бежанци, от през вчерашния ден, 17 май 2022 година, сме почнали акция, с която да предупредим за идните нови режими за престой на коли на територията на комплекса в зона Изток “, разяснява Златко Димитров, изпълнителен шеф на " Слънчев бряг “ АД.

Разпространява се известие на български и британски по паркиралите сега коли в зона Изток в комплекса за идното платено паркиране. Същото известие се дава и на шефове на хотели, където има настанени украински бежанци и е изпратено на " Съюз на притежателите Слънчев бряг “, за предварителна защита и авансово информиране на украински жители и гостите на Слънчев бряг.

Заплащането на престоя на коли в " синя зона “ в Слънчев бряг се реализира посредством SMS на къс номер 135544 за всички мобилни оператори, посредством мобилното приложение URBO, като следва да бъдат внедрени още два доставчика за заплащане посредством мобилни приложения.

Контролен режим на достъп за бизнес оператори, които реализират комерсиална активност на територията на комплекса, който се супервизира посредством мобилни патрули, също стартира да работи от 1 юни 2022 година

Дейностите по възобновяване на инфраструктурата, които се правят и сега, включват замяна на тротоарни настилки на разнообразни местоположения навътре в зона Изток, сменени са над 200 бр. осветителни тела с енергоспестяващи, правят се действия по озеленяване и засаждане на цветя, както и спомагателни действия по поддръжка на зелени площи, премахване на изсъхнали дървета и обезпаразитяване.

За летен туристически сезон 2022 плануваните разноски от страна на " Слънчев бряг “ АД за вложения и поддръжка на инфраструктурата са в размер на близо 2 милиона лева Осъществена е профилактика на видеонаблюдението в комплекса, което се обезпечава с над 300 видеокамери.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР