В Слънчев бряг започна поставянето на стикери по колите на

...
В Слънчев бряг започна поставянето на стикери по колите на
Коментари Харесай

В Слънчев бряг поставиха стикери по колите на украинците, че от 1 юни паркирането става платено

В Слънчев бряг стартира слагането на стикери по колите на украинските бежанци , че от 1 юни публично започва сезона в курорта и паркирането ще бъде платено.

Хотелиер и към този момент са изпратили тъжби до държавното сдружение „ Слънчев бряг ”, че паркираните коли по алеите пречат на извозването на туристите с рейсове.

„ Тези паркирали коли, несъмнено пречат на рейсовете , които ще карат туристи от 1 юни и просто ги предизвестяваме да ги реалокират от тук, с цел да не основават проблеми ”, сподели пред БГНЕС Валентин Каменов, който е чиновник на „ Слънчев бряг ” АД.
 БГНЕС
Част от украинците бяха сюрпризирани, че от 1 юни би трябвало заплащат.

„ Скъпо е, дневно се получав по 8-9 евро . Ще търсим някъде гратис, в случай че не се получи тогава ще платим ”, разяснява Алек.

„ Проблем основава неправилното паркиране и също, че не съблюдават пътните знаци. И рейсовете с туристите не могат да стигнат до хотела, а се оставят на основния път и от там с куфарите ”, разяснява Гергина Бабева- управител на хотела, пред който има най- доста паркирани коли с украински номера.

Официално сезонът в курорта се открива на 1 юни , само че в част от хотелите към този момент има туристи. В Слънчев бряг към момента няма изясненост по кое време украинците ще бъдат разселени.

„ Не са ни посещавали нито анкетьори, нито сме чули за платформа. Украинците също са обезпокоени, ние нямаме изясненост и те нямат изясненост ”, разяснява Пламена Димитрова, зам. шеф на хотел в Слънчев бряг

Няма към момента изясненост и какъв брой от бежанци ще се върнат в Украйна , откакто завърши програмата на 31 май.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР