В Слънчев бряг информират със стикери украинските бежанци, пристигнали с

...
В Слънчев бряг информират със стикери украинските бежанци, пристигнали с
Коментари Харесай

Стикери по коли на бежанци в Слънчев бряг: ще плащат за паркиране от 1 юни -

В Слънчев бряг осведомят със стикери украинските бежанци, пристигнали с коли, че от 1 юни паркирането ще е платено, оповестява БНР. От тази дата в курорта са в действие режимът и условията за летния туристически сезон. Те изискват за паркиране да се заплащат по 2,50 лева за час в " Синя зона ".

" Към момента в комплекса паркирането е свободно и записваме скупчване на коли, най-вече с украинска регистрация. За да бъдем правилни към настанените в хотели в " Слънчев бряг " украински бежанци, от 17 май сме почнали акция, с която да предупредим за идните нови режими за престой на коли на територията на комплекса в зона " Изток ", разгласи изпълнителният шеф на " Слънчев бряг " АД Златко Димитров.

Разпространява се стикер със известие на български и на британски език по паркиралите сега коли в зона " Изток " в комплекса за идното платено паркиране. Същото се дава и на шефове на хотели с украински бежанци и е изпратено на " Съюза на притежателите - Слънчев бряг " за предварителна защита и авансово информиране на украински жители и гостите на Слънчев бряг.

Заплащането на престоя на коли в " Синя зона " в Слънчев бряг се реализира посредством SMS на къс номер 135544 за всички мобилни оператори, посредством мобилното приложение URBO, като следва да бъдат внедрени още два доставчика за заплащане посредством мобилни приложения.

Контролен режим на достъп за бизнес оператори, осъществяващи комерсиална активност на територията на комплекса, който се следи посредством мобилни патрули, също стартира да работи от 1 юни.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР