В скорошно видео широко следеният крипто стратег Бенджамин Коуен сподели

...
В скорошно видео широко следеният крипто стратег Бенджамин Коуен сподели
Коментари Харесай

Какво предстои за Биткойн? – Б. Коуен

В скорошно видео необятно следеният крипто пълководец Бенджамин Коуен показа своята позиция за бъдещето на Биткойн (BTC) след решението на Федералния запас да увеличи лихвените проценти с 25 базисни пункта.

Според Коуен през идващите месеци Биткойн евентуално ще преживее нерешително ценово деяние в диапазона сред $15,500 и $29,000.

Въпреки неотдавнашното неспокойствие на крипто пазара, упованията на Коуен за тази година са. Той счита, че 2023 година ще бъде относително неспокойна година за BTC, като ценовото деяние ще се движи нагоре-надолу, предизвиквайки волатилност за вложителите.

Въпреки това стратега остава оптимист за повишаването на превъзходството на Биткойн, което съгласно него в последна сметка може да докара до доста нарастване на цената.

Към момента на писане на публикацията криптовалутата се търгува на почти $27,400, което е спад с близо 5% от нейния връх през 2023 година от към $28,868. Коуен предвижда, че Биткойн ще продължи да се търгува в диапазона сред дъното си от 2022 година и върха си от 2023 година, преди вероятно да преживее рали.

Въпреки настоящата пазарна волатилност анализаторът счита, че 84%-ното рали на Биткойн от дъното му през 2022 година от към $15,500 към момента е единствено странично ценово деяние, в случай че се огледа от птичи взор. Той уточни, че BTC е посочил сходно ценово деяние през 2015 година, която мнозина считат за година, в която цената на актива е била неуверена. Въпреки това, в случай че вземете процентното придвижване на цената от дъното до върха през 2015 година, то също е било към 80%.


 


Като цяло Коуен счита, че актуалният ценови диапазон на Биткойн е просто година на възобновяване, в която цените ще се движат нагоре-надолу по разтревожен метод, което в последна сметка ще докара до ново рали.

Въпреки несигурността, той остава с бичи настройки във връзка с дълготрайните вероятности на BTC. Неговият разбор допуска, че вложителите би трябвало да обмислят опцията да задържат монетите си в дълготраен проект.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР