В скорошно изявление пред клуба Tesla Owners Silicon Valley, Илон

...
В скорошно изявление пред клуба Tesla Owners Silicon Valley, Илон
Коментари Харесай

Мъск: Фабриките на Tesla губят милиарди долари

В скорошно изказване пред клуба Tesla Owners Silicon Valley, Илон Мъск съобщи, че фабриките на компанията в Тексас и Берлин губят милиарди долари. „ Двете заводи в Берлин и Остин са големи пещи за пари сега. Ясно? Това е като мощен ръмжащ тон, звукът на парите, които изгарят. “, съобщи Мъск в типично собствен жанр.
`Мъск:

Той добави още, че фабриката в Тексас все още създава напълно дребна численост от колите, които би трябвало заради проблеми свързани с увеличението на производството на батериите 4680. Проблеми има и с различен тип от батериите, тези от вида 2170, инструментите за изработката на които се бавят на китайско пристанище.
`Мъск:

„ Това ще бъде поправено доста бързо, само че изисква доста внимание и ще отнеме повече сили да създадем тази фабрика високопроизводителна, в сравнение с лиши да я построим. Изминалите две години бяха безспорен призрачен сън на спирания на доставки, нещата идваха едно след друго и към момента не са свършили. Нашата основна грижа е това да запазим фабриките отворени, с цел да можем да плащаме на хората и да не банкрутираме. Затварянията на фабриките в Китай бяха, доста, доста сложни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР