В скорошно интервю Зак Ефрон разкри, че вече не е

...
В скорошно интервю Зак Ефрон разкри, че вече не е
Коментари Харесай

Зак Ефрон между веганството и лечебното гладуване

В скорошно изявление Зак Ефрон разкри, че към този момент не е веган.

В диалог с „ Men " s Health “ звездата от " Училищен мюзикъл " описа за какво е въвел още веднъж месо в храната си и е спрял да се храни с веганска храна.

" Тялото ми не преработваше зеленчуците по верния метод. Затова взех решение да спра и да опитам нещо ново ", споделя 34-годишният артист.

По-късно артистът стартира да прави от време на време недояждане, откакто минава през " серия от проби за сензитивност към храни ".

" Спрях се на диета с високо наличие на протеини, при която хапвам единствено две хранения дневно, всяко от които е с месо, и пия ябълков оцет преди всяко от тях ", споделя артистът.

Зак прибавя, че в 11:00 ч. сутринта яде чорба от костен бульон и зеленчуци с " чист протеин " като еленско или пиле.

" Не хапвам още веднъж до по-късно денем, когато имам хранене, състоящо се от повече месо и здравословни въглехидрати като сладки картофи или киноа ", описа звездата от " Спасители на плажа " пред списанието.

Зак сподели още, че откакто се е отказал от веганската храна, в този момент може да се любува на яденето на " месо от дреболийки, черен дроб и лук ".

Все отново артистът изрази малко страдание за смяната в метода си на живот и добави: " От морална позиция, несъмнено, към момента ми се желае да бях веган ". /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР