В скорошно интервю за The New York Times Матю Пери

...
В скорошно интервю за The New York Times Матю Пери
Коментари Харесай

Матю Пери похарчил 9 млн. долара, за да се излекува от алкохолната си зависимост

В скорошно изявление за " The New York Times " Матю Пери споделя, че е похарчил безусловно цяло положение, с цел да изтрезнее.

53-годишният артист от " Приятели " загатна седемцифрената сума, която е похарчил по пътя си към трезвеността, в изявлението, обещано в неделя, до момента в който промотира идното излизане на мемоарната си книга.

" Вероятно съм похарчил 9 милиона $ или нещо сходно, пробвайки се да изтрезнея ", сподели Пери. Актьорът също по този начин разкри, че неотдавна е отпразнувал 18 месеца трезвеност, което ще рече, че е бил преди малко трезвен за известното особено събиране на " Приятели ", което се излъчи през май 2021 година

Пери към този момент описа пред сп. " People " за новата книга и за траялото десетилетия пътешестване към отричане от опиатите и алкохола, като изясни, че " всичко стартира с трезвеност ".

Пери разкрива, че е бил близо до гибелта, откакто дебелото му черво се е спукало, което е довело до петмесечна хоспитализация и слагане на колостома. Това трудно тестване му послужило и като катализатор, с цел да изтрезнее най-сетне.

" Терапевтът ми сподели: " Следващият път, когато си помислиш да вземеш оксиконтин, просто си намерения, че до края на живота си ще имаш торбичка за колостомия ", изяснява той.

Номинираният за " Златен глобус " отдаде дължимото и на сътрудниците си от " Приятели " - Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Дейвид Шуймер и Мат Лебланк - за това, че са били до него в най-трудните му моменти.

" Те демонстрираха схващане и самообладание ", споделя Пери. " Това е като при пингвините. В природата, когато някой от тях е болен или доста ранен, другите пингвини го заобикалят, подпират го и го разхождат, до момента в който пингвинът не може да се движи самичък. И това е нещо, което сътрудниците ми направиха за мен. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР