В скорошно интервю за списание TIME президентът на SpaceX и

...
В скорошно интервю за списание TIME президентът на SpaceX и
Коментари Харесай

Илон Мъск с нови планове - интернет мост до Марс

В скорошно изявление за списание TIME президентът на SpaceX и основен действен шеф Гуин Шотуел разкри проектите за, заяви в. „ Сън “, представен от БГНЕС.
Шотуел сподели: „ След като заведем хората на Марс, те ще се нуждаят от дарба за връзка. Всъщност мисля, че ще бъде още по-важно да имаме съзвездие като Starlink към Марс. "
 НАСА: Скоро може да бъде открит живот на Марс НАСА: Скоро може да бъде открит живот на Марс
Джим Бриденстин - шеф на американската Национална администрация по аеронавтика и космос (НАСА) - има вяра, че вероятността да се откр...
Тя също акцентира, че Марс и Земята ще би трябвало да бъдат свързани.
Шотуел добави: " И тогава, несъмнено, би трябвало да свържете и двете планети, тъй че да се уверим, че имаме здрав телеком сред Марс и Земята. "
Това би означавало, че Марс и Земята ще имат някакъв интернет мост между тях.
Главният действен шеф на също изясни, че компанията не се отхвърля от Земята единствено тъй като се стреми към Марс.
Тя съобщи, че компанията желае да даде " на човечеството още една опция, ако на Земята се случи някакво извънредно събитие ".
 На Марс към този момент има живот На Марс към този момент има живот
Според съветския космонавт Олег Артемиев на Марс към този момент има живот и той е изпратен от нас – автоматизираните станции и марсоходи, съобщав...
основава SpaceX за да води хората на други планети.
Преди това той сподели, че неговата ракета Starship - сега в развой на тестване - един ден ще транспорти земляни до Марс.
И той сподели, че ще се нуждае от флот от 1000 кораба, с цел да сътвори резистентен град, защото орбитите значат, че пътуването е допустимо единствено един път на две години.
Преди това Мъск даде обещание да качи милион души на Марс до 2050 година
Според Мъск SpaceX има за цел да построи 1000 звездолета в оборудване в Южен Тексас за 10-годишен интервал.
 Можем да следим Марс с просто око през днешния ден Можем да следим Марс с просто око през днешния ден
През тази седмица планетата Марс е в оптимални условия, с цел да бъде следена по-внимателно от астрономи, учени и дилетанти. " Червената...
Това са 100 ракети годишно – което си е напряко героизъм, като се има поради, че компанията към момента не е построила нито един работещ Starship.
В последна сметка, добави шефът на Tesla, задачата ще бъде да започва 1000 полета на Starship до Марс всяка година - приблизително по три дневно.
При всяко пътешестване 100 пасажери ще си проправят път до Червената планета, с цел да станат жители на мегаполис на Марс.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР