В „Скандал“ получихме сигнал от Данаил Николов за бой и

...
В „Скандал“ получихме сигнал от Данаил Николов за бой и
Коментари Харесай

Сладкар от Симеоново наби учителката по религия от храм „Рождество Христово“ заради сина си


В „ Скандал “ получихме сигнал от Данаил Николов за пердах и закани сред учителка по релегия и татко на дете, което е посещавало неделно учебно заведение към храм „ Рождество Христово “ в Младост 3.

През май 2018 година Алекс Георгиев, работи в сладкарница „ Романс “ в Симеоново. Баща му набил учителката по вяра Велина Андонова от Храм „ Рождество Христово “ в „ Младост 3 “. Скара ли са се поради сина му, който е ходил на неделното учебно заведение.

Ето какво написа във Facebook учителката Велина Андонова:

"Боли!!! Да бъдеш преподавател боли! лучи ми се най-унизителното нещо, от както работя с деца и първа среща с експанзията персонално!!! Мъж ме нарани физически. Причината че детето му посещава църквата ни. Аз в никакъв случай никой не съм отпращала няма и да отпратя. Независимо от заканите! Бог е моя цитадела и от нищо няма да се багра!

Не желая да предизвиквам експанзия, тъй като тя ражда болежка, за това няма да споделя кой е! Заставам с името си зад случката, тъй като желая да пребивавам в по-добър свят! На това изучавам и децата си! Червените петна ще минат, само че в душата боли!!! "



Скандалът продължава да се вихри и при започване на 2019 година - главно във Facebook. В обществената мрежа се разменят обиди и закани от поддръжниците на Велина Андонова и Алекс Георгиев. Не излиза наяве дали от профила на момчето Алекс Гергиев, дава отговор самия той или татко му.

Момчето Алекс се извинява за дейностите на татко си:



Но в следствие разгласява следните неща:



Алекс Георгиев твърди, че е подал "жалби до настоятелството на църквата, ДАЗД, 6-то РПУ и всички типове прокуратури ".



Велина желае мир, само че се опасява да не я заелят със сярна киселина:



Нашият четец моли, да се даде публичност на случая, с цел да се откри къде е правдата и къде е истината?, само че и с цел да не пострадат хора.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР