В Сирия системите за противовъздушна отбрана "Тор" свалиха над 45

...
В Сирия системите за противовъздушна отбрана "Тор" свалиха над 45
Коментари Харесай

National Defense: Руските системи за противовъздушна отбрана "Тор" свалиха над 45 дрона в Сирия

В Сирия системите за противовъздушна защита "Тор " смъкнаха над 45 дрона, съобщи генерал-лейтенант Александър Леонов, шеф на военната противовъздушна защита на съветските въоръжени сили.
Говорим за занаятчийски дронове, които са били употребявани от терористите, които са били унищожени "от началото на носенето на бойно дежурство от екипажи на военните машини ", написа National Defense.
В сухопътните сили „ Тор “ е главното средство за битка с поразяващи детайли на точно оръжие и тактически бойни самолети. "Toр " в Сирия работи взаимно със S-400 и "Shell-S ", написа "Поглед инфо ".

Леонов съобщи, че "се създава трансформация Toр-M2 на профилирано колесно шаси ", което ще може да "преплува водни трудности ".

В допълнение, Toр - M2DT ще бъде изпратен в Арктика и Далечния север, което е от "голямо значение ", поради интереса към района на други страни.

"Тор - М2 " ще влезе в съветските войски до 2027 година. Министерството на защитата и заводът "Купол " подписаха контракт за 100 милиарда рубли през 2019 година.

През декември министърът на защитата армейски военачалник Сергей Шойгу в заключителния съвет на военното министерство с присъединяване на президента Владимир Путин рапортува за вражеските цели, свалени в Сирия през годината.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР