В Сингапур, без излишен шум, беше представена глобалната версия на

...
В Сингапур, без излишен шум, беше представена глобалната версия на
Коментари Харесай

Излезе глобалната версия на Vivo Y78 – смартфон със Snapdragon 695 и 120Hz извит дисплей

В Сингапур, без непотребен звук, беше показана световната версия на смарт телефона Vivo Y78 – тя е малко по-различна от версията, пусната на китайския пазар по-рано този месец. Новият Y78 е по-голям и има друг чипсет, което го прави по-сходен с Y78+, показан през април, макар че моделите също не са идентични.

Глобалният вид има 6,78-инчов Full HD+ AMOLED екран със съответствие 20:9. Скенерът за пръстови отпечатъци е ситуиран под екрана. Известно е, че екранът е закривен, тъй че моделът наподобява относително стеснен за подобен диагонал.

Апаратът е получил 65-мегапикселова съществена камера (апертура f / 1.8), която поддържа оптична стабилизация на изображението. Има и 2-мегапикселов макро-модул и 2-мегапикселов датчик за дълбочина. Освен това е планувана и 16-мегапикселова (f/2.45) селфи-камера. Трябва да се означи, че и двата разновидността на серията Y78, които към този момент се оферират на пазара, са оборудвани с 8-мегапикселови модули за селфита и 50-мегапикселови задни камери.

Въпреки че новият Y78 не е оборудван с най-бързия чипсет Snapdragon 695, той поддържа 5G и е получил 8 GB оперативна памет (с опция за прибавяне на до 8 GB виртуална памет) и 256 GB непрекъсната памет. Чипсетът лимитира опциите за снимане до 1080p при 30fps.

Смартфонът работи с Android 13 и обвивката FuntouchOS 13, получил е батерия с потенциал 5000 mAh и бързо зарядно до 44 W. Както при предшествениците, зарядното устройство е включено в комплекта. Известно е, че най-малко в Сингапур моделът ще се доставя с базов калъф и към този момент подложен предпазен филм.

Размерите на смарт телефона са 164,3 × 74,8 × 7,9 мм, а тежестта – 177 година Моделът е предпазен от пръски и прахуляк в сходство със стандарта IP54. Цената и началният час на продажбите ще бъдат оповестени в допълнение. Предлагат се версии в златист и черен корпус (съответно Dreamy Gold и Flare Black) с градиентен резултат.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР