В сигнал до Българският лекарски съюз (БЛС) д-р Петър Петров

...
В сигнал до Българският лекарски съюз (БЛС) д-р Петър Петров
Коментари Харесай

БЛС разследва Мангъров

В сигнал до Българският лекарски съюз (БЛС) доктор Петър Петров твърди, че доцент Атанас Мангъров нарушава съществени текстове от Кодекса за професионална нравственос на лекарите в България.

БЛС ще проверява обвиняванията, съгласно които с множеството си погрешни изказвания за ковид и пандемията Мангъров не работи в полза на живота и физическото здраве на пациентите и уронва честа и достолепието на лекарската специалност.

Сигналът на доктор Петър Петров е основан на изявление на Мангъров от 2 ноември пред Радио " Фокус ", в което инфекционистът твърди, че имунизациите не са ефикасни, документите са дискриминация, тестванията за деца са ненужни.

Правят се циркове за заплашване на хората. Локдаунът и зеленият документ са дискриминация Комисията по професионална нравственос на БЛС към този момент е поискала пояснения от Мангъров до 7 декември. Той носи отговорност по Закона за съсловните организации и може да бъде охулен, санкциониран с 1 до 5 минимални заплати, и даже да бъде премахнат от лекарската гилдия за 3 месеца до година.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР