В сички сме ставали жертва на новите обувки, които оставят

...
В сички сме ставали жертва на новите обувки, които оставят
Коментари Харесай

Трикове за удобни обувки - дамските превръзки могат да помогнат

В сички сме ставали жертва на новите обувки, които оставят по краката ни рани и мехури, единствено след няколко часа носене. Неудобствата, които ни предизвикват обувките може да бъдат отстранени елементарно, стига да вземем ограничения в точния момент. Няколко трика, които ще създадат обувките ни доста по-удобни, вижте във видеото от канала " " на.

Обезопасете обувките си с пластир

Обезопасете с пластир всяко рисково място по обувката си и предотвратете появяването на мехури. Можете да поставите на жестоко място или там, където крайници ви се трие. Пластирът, изключително този с платнена повърхнина, ще понижи триенето сред нежната кожа на краката и обувките ви и ще ви отбрани.

Дамските превръзки могат да оказват помощ

Ежедневните дамски превръзки имат още една функционалност. Те могат да отстранен потта и неприятната миризма от обувките ви. Имат два разновидността за приложимост – могат да бъдат залепени непосредствено за стелката и да всмукват влагата, до момента в който носите обувките или да се слагат в обувките директно след носенето им.



Лакът за коса предотвратява хлъзгане

Стелките на някои обувки са хлъзгави или от време на време купуваме обувки, които са прекомерно огромни. За да не се окажете в неприятна обстановка при излизане, нанесете малко лак за коса на краката си, това ще ги направи лепкави и те ще бъдат крепко закрепени в обувките ви.



Лепенката оказва помощ при отмалялост

Не всяко момиче ще се осмели да носи обувки на висок ток през целия ден. Основният проблем е, че те оказват напън върху нервите, които се намират сред показалеца, междинния пръст и това носи неприятното възприятие на отмалялост. За да го сведете до най-малко, увийте пластир към показалеца и междинния пръст на крайници, като по този начин ще намалите налягането и дискомфорта от обувките. Внимавайте да не увиете пръстите прекомерно плътно.

Джапанките с плат избавят от мехури

Джапанките са наложителни през лятото, само че и те могат да ни образуват мехури. Затова е значимо, да изберете такива с каишки от плат или да облепите гумените каишки, с цел да предотвратите мехурите и неудобството.



Протектори за високи токчета

Специалните протектори за обувки ще спасят вашите високи токчета и ще прибавят комфорт. Те разпределят вярно тежестта ви и ще ви разрешат да ходите комфортно по трева, павета или други неприятни за високите ви токчета повърхности.

Вестникът ще се погрижи за ботушите ви

Вашите нови ботуши може да са освен стегнати в региона на пръстите на краката или петата, само че и в региона на прасеца. Хубавото е, че ботушът може да се разтегне благодарение на елементарен вестник. Затова ще ви трябват няколко вестника, които да сгънете на дебело руло и сложени в обувките.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Двама другари беседват в кръчмата. - Вчера жена ми по този начин ме разстрои, че към този момент втори ден пия! - Дааа... Скъпо ни излизат тия дами... Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниНа този стадий ограниченията против COVID-19 не тормозят бизнесаИма персони, които потвърдиха, че даже да си двойкаджия, може да се превърнеш в един от най-богатите хора на света " Обстановката остава сложна и непредсказуема ", сподели генералният секретар Йенс СтолтенбергПрезидентът и Движение за права и свободи имитират спор, с цел да си усилят електората, сподели водачът на ГЕРБТе са недоволни от завземането на властта в Кабул от талибаните и от реакциите на интернационалната общностОт 20 август Ясен Спасов е с лишен достъп до пространствата и активите на дружествотоМашината пламнала по време на престойЗадръстването в двете направления е километричноСветлан Стоев разиска последните развития в Афганистан на изключителна видеоконферентна среща на министрите на външните работи на страните - членки на НАТОТова оповестиха от Държавната консолидационна компанияДвамата се сплотиха към тезата, че динамичните промени изискват деен диалогБългария минава в листата със страни от „ алената зона “Престъплението е осъществено в Ленинградска област през 2016 г.Вчера той се яви на чуване в Правната комисия
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР