В Швеция до края на 60-те години хората шофираха отляво.

...
В Швеция до края на 60-те години хората шофираха отляво.
Коментари Харесай

С нарастването на морбили, възстановяването на доверието във ваксините е задължително

В Швеция до края на 60-те години хората караха отляво. Но на 3 септември 1967 година разпоредбите за придвижване по пътищата се трансформират. Масово шведите минаха към дясно шофиране. Ако даже дребен % от водачите се бяха разбунтували и към момента се бунтуваха, „ Швеция “ през днешния ден щеше да е синоним на безпорядък и гибел. Вместо това „ Швеция “ може да значи и „ сигурност “. Тя има най-ниската смъртност при шофиране от всяка страна в Европейския съюз.

Защо триумфът? Всеки се довери на всеки различен да направи превключването. Разбира се, в никакъв случай нямаше възможност да се провали. Нигерия направи сходна плавна смяна през 1972 година, както направи Самоа през 2009 година С или без комутатор, където и по света хората да карат, те нормално го вършат въз основа на доверие и почитание към пътните правила и другите водачи, които ги съблюдават.

Какви са разпоредбите за придвижване по пътищата за злополуките, имунизациите и по-широкото превантивно опазване на здравето са за заболяван...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР