В Щатите вечерните шоута са доста популярни и това е

...
В Щатите вечерните шоута са доста популярни и това е
Коментари Харесай

Кой и защо се изплю в лицето на Райън Рейнолдс

В Щатите вечерните шоута са много известни и това е изцяло разбираемо, тъй като в тях се случват доста неща, които забавляват хората.
 Джъстин Тимбърлейк, Джими Фелън и едно безмълвно изявление
Безмълвното изявление на Джъстин Тимбърлейк

Защото от време на време думите са непотребни

Шоуто на Джими Фелън е едно от тях. В един от последните епизоди водещият беше поканил симпатичният канадски артист Райън Рейнолдс . Обикновените диалози обаче са скучни, ето за какво двама взеха решение да играят на една игра.

Jimmy and @vancityreynolds get drenched in a game of Spit Take Roulette! https://t.co/vMIfDqqaNi pic.twitter.com/N2LOy1Yl1I
— Fallon Tonight (@FallonTonight) 3 май 2019 година
Рейнолдс и Фелън застават един против различен, а пред тях има 12 чаши, от които те би трябвало да отпият. Пет от чашите пък са цялостни с вода. Ако в чашата, от която отпиват, има вода, то тя би трябвало да бъде изплюта в лицето на съперника. Ако обаче течността е друга, би трябвало да бъде преглътната.

Първият филм за покемони наподобява обещаващ

Пика-пика

Началото е стремително, тъй като първите няколко чаши се оказаха с вода и настана огромно храчене. Последваха няколко чаши с ябълков сок и джин, само че в последна сметка Джими Фелън излезе огромният победител от тази много гнусна игра.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР