В щат след щат, центровете за проблеми с хазарта забелязват

...
В щат след щат, центровете за проблеми с хазарта забелязват
Коментари Харесай

Горещите линии за пристрастяване към хазарт казват, че обемът се е увеличил и обаждащите се са по-млади, тъй като онлайн спортните залагания процъфтяват

В щат след щат, центровете за проблеми с хазарта виждат обезпокоително повишаване на позвъняванията до техните линии за помощ.

Съобщените условия също стават все по-тежки, съгласно шефовете на пет центъра за проблематични хазартни игри, откривател на хазарта и консултант по пристрастяване. Хората подават документи за банкрут или губят домове или връзки. В същото време обаждащите се са все по-млади, споделиха специалистите - постоянно мъже на 20-те и 30-те години.

Директорите споделят, че възходящият размер на позвъняванията е съвпаднал с легализирането и повишаването на спортните залагания известност на приложенията за спортни залагания.

„ Ние имаме вяра, че в народен мащаб процентът и сериозността на проблемите с хазарта са се нараснали в Съединените щати от 2018 година насам “, сподели Кийт Уайт, изпълнителен шеф на Националния съвет по проблемите с хазарта, организация с нестопанска цел организация, отдадена на минимизиране на разноските и вредите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР