В щаба на Левски обмислят сериозно вариант отборът да играе

...
В щаба на Левски обмислят сериозно вариант отборът да играе
Коментари Харесай

Левски с цветовете на Украйна срещу руските отбори

В щаба на Левски обмислят съществено вид тимът да играе с жълти гащета на някои от контролите в Дубай. Причината е надигналото се неодобрение от страна на почитатели във връзка плануваните другарски мачове с съветски тимове.

" Сините " имат уговорени три инспекции с отбори от тази страна - с ФК Краснодар, със Спартак (Москва) и с Урал. Именно в тези мачове Левски може да излезе с жълти гащета, като по този начин тимът ще бъде в цветовете на украинското знаме - синьо и жълто. Това ще е алегоричен жест в поддръжка на Украйна във войната с Русия.

Друг вид пред Левски, с цел да излезе в някаква степен от конфузната обстановка е преди мачовете с руснаците играчите да се появят със знаме в поддръжка на Украйна. Както е известно, ФИФА и УЕФА изключиха съветските клубове от всевъзможни състецания под тяхна закрила. Това обаче изключва контролните срещи.

Левски ще изиграе общо шест инспекции в Дубай, като с изключение на срещите с съветските тимове, ще се изправи още против Ал Насър, ФК Рига и ФК Джохор.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР