В шоуто се чувствам добре, макар и да ми е

...
В шоуто се чувствам добре, макар и да ми е
Коментари Харесай

Кали: Докато бях на сцената почувствах, че Ваня Костова се превъплъщава в мен

В шоуто се усещам добре, въпреки и да ми е мъчно, тъй като съм измежду другари. Освен това Капките са едно от дребното шоута в българския ефир, които носят положително въодушевление на хората и имам вяра, че хората връщат същото и към нас.

Това разяснява пред Нова тв седмичната победителка в Капките Кали, която в неделя се превъплъти в облика на Ваня Костова. 

Сега, до момента в който слушах още веднъж осъществяването си, отново се замислих за рецензиите, които насочвам към себе си. Можеше да съм доста по-стабилна, само че в действителност вълнението беше огромно, още повече до момента в който гледах прелестното лице на сина на Ваня Костова, което ми оказа поддръжка по време на осъществяването. Той не ме тормози, в противен случай. Той от самото начало ме гледаше с толкоз доброжелателност, обич и предпочитание да се оправя, че по едно време имах възприятието, че Ваня се е превъплатила в мен. Те че толкоз добре се оправих, а че по този начин го почувствах, уточни тя.



Аз от дребна чувам Ваня Костова, елементарно ми беше да подражавам гласа й, тъй като нашите гласове си наподобяват. Но не ми беше елементарно да поема тази отговорност да не наподобявам смешна, да не опороча облика, тъй като Ваня Костова е едно от огромните имена в българската сцена и такава ще остане вечно, уточни тя.



За да реализираме образна аналогия с предоставените ни облици, всеки един от нас стои по 7-8 часа в гримьорната, в случай че се постанова маска. Не можеш да ядеш, а пиеш вода със сламка, с цел да не се разлепи лепилото, показа тя.



За идващото предаване ми се паднаха Галена и Криско, само че към момента не знам в кой от двата облика ще вляза, сподели тя. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР