В Шотландия се опитаха да обяснят защо доскорошният таран на

...
В Шотландия се опитаха да обяснят защо доскорошният таран на
Коментари Харесай

Недоволна съпруга провалила Тони Уот в ЦСКА

В Шотландия се пробваха да обяснят за какво досегашният таран на ЦСКА Тони Уот напусна тима изненадващо през зимата, без даже да изиграе цялостен сезон за " алените ".

Сайтът thecelticstar.com продължава да счита нападателя за провален гений след летящия старт на кариерата му, написа " Меридиан Мач ".

" Всичко изглеждаше идеално за него: ожени се, потегли уеб сайтът му за ревюта на филми и му харесваше спокойния начин на живот на София. След това вкара зашеметяващо воле против Арда и два гола против Локомотив Горна Оряховица за Купата на България. Той обаче напусна лагера на отбора в Испания и се раздели с клуба по " персонални аргументи ", написа изданието.

Какви обаче могат да са аргументите: България наподобява много непозната за западните футболисти, а има и езикова преграда. Стилът на игра е друг, недоволството на брачната половинка му въздейства, както и другата просвета на Балканите, която не се отразява добре на кисела звезда. Но за благосъстоянието му може да има и тайна доктрина, познавайки историята му ", настояват шотландците. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР