В шок и ужас изпаднаха потребители при вида на Ива

...
В шок и ужас изпаднаха потребители при вида на Ива
Коментари Харесай

ШОК: Ужасяваща СНИМКА на Ива Софиянска потресе мрежата!

В потрес и смут изпаднаха консуматори при типа на Ива Софиянска на фотография, каквато в никакъв случай не бяха очаквали да видят. Масово хората се питат какво се е случило с нея като първите догатки бяха, че е станала жертва или на пожар, или на някаква незаконна офанзива.

И е обикновено да се заприказва за това, тъй като лицето на Ива е цялото алено, като че ли претърпяло проваляне, само че... Но, популярност Богу, не е по този начин. Напротив - Софиянска просто е решила да се разкраси след раждането и да отдели малко време за себе си като жена.

Да де, правилно е, че на пръв взор това, което виждаме, е надалеч от визията ни за хубост, само че след това резултатът от процедурата бил - уау! Кожата се усъвършенства, подмладява и регенерира като се изпъва от производството на нов колаген и еластин.

Близки до щерката на Стефан Софиянски, която кръсти бебето си на своя татко - Стефан младши, разкриха, че след раждането тя е изпаднала в естественото за множеството родилки положение на следродилна меланхолия и гледа да се разсейва и да се радва със странични неща. А какво по-хубаво за една жена от нещо, с което да се поглези и да се върне у дома по-хубава...

Съветват я обаче да не прекалява, с цел да не се пристрасти и да се трансформира в редовите кифли, които стартират сякаш с едно, а не стопират с корекциите си до 101.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Ива Софиянска Стефан Софиянски бебе родилка корекции
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР