В шест възрастови групи ще бъдат разделени участниците във втория

...
В шест възрастови групи ще бъдат разделени участниците във втория
Коментари Харесай

Шест възрастови групи във втория плувен маратон “Свети Влас”

В шест възрастови групи ще бъдат разграничени участниците във втория плувен маратон “Свети Влас”, който ще се организира на 18 август, неделя.

Децата, юношите и девойките до 16 години ще плуват 1000 метра, а всички от 17 до 60+ години – 2000 метра.

Най-бързите при мъжете и дамите, минали дългата отдалеченост, ще получат купата “Свети Влас” и огромната премия от Atletta Travel –тридневна отмора за двама в тризвездния хотел “Макон” в Свети Влас.
 Вторият плувен маратон “Свети Влас” ще стартира в 10.15 часа на Марина Диневи нов плаж – запад с дистанцията от 1000 м за участниците до 16 години. В 11.00 часа ще започват останалите плувци.

Началото на регистрацията е в 9.00 часа, а награждаването – в 13.00 часа. Всички, преплували дистанцията в контролното време, ще получат грамоти и награди от “Финис Юръп”. Организатори на събитието са кметство Свети Влас, Диневи груп, Венид бийч и Финис Юръп. Главен арбитър е м.с. Петър Георгиев.

През предходната година в маратона в Свети Влас се включиха повече от 150 другари на плуването. Тази година ползата е още по-голям, а домакините дават обещание безупречна организация. За присъединяване са поканени всички фенове на плуването, професионални състезатели и фенове на мощни чувства. фотография: Виктор Налбантов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР