В шеги и закачки сме на път да изпратим поредна

...
В шеги и закачки сме на път да изпратим поредна
Коментари Харесай

Новите филми и сериали на Netflix през декември

В смешки и закачки сме на път да изпратим поредна година. Но 2020 година несъмнено не е като никоя друга, която сме преживявали.
 Новите филми и сериали на Netflix през ноември
Новите филми и сериали на Netflix през ноември

Започна да ни обгръща коледно въодушевление

Дали ни чакат по-добри дни, или пък ще е противоположното - няма по какъв начин да знаем. Времето ще покаже, а ние пък го запълним със постоянна доза филми и сериали.

И този декември Netflix са подготвили цялостен куп нови продукции, с които желаят да ни залепят за диваните. Ние пък по традиция се стопираме на тези, които ни сграбчиха вниманието.

Christmas Crossfire

Няма да е същински декември, в случай че не стартираме с филм на коледна тема. Е, не е " Сам у дома ", само че пък би трябвало и да разнообразяваме класиките с нещо ново. И то нещо доооста необичайно.

Еда и Сам се срещат в бар (нещо, което сега не може да се случи) и след една бурна вечер с доста напитки и секс, несъмнено, Еда взема решение да предложения новото си гадже на странствуване до родния ѝ град за празниците.

Не звучи толкоз зле, само че самата тя не е стъпвала там от много години и в последна сметка това пътешестване ще забърка и двамата в съществени неприятности. Убийства, преследвания и какво ли още не. Страшна Коледа... няма що.

Christmas Crossfire е в Netflix от 4 декември

The Surgeon`s Cut

Всяка година доста животи се избавят с помощта на хирурзи, които от време на време вършат даже невъзможното в името на пациента.

В няколко епизода The Surgeon`s Cut ще ни срещне с някои от най-хубавите хирурзи от целия свят и ще ни покаже през какво минават, до момента в който се пробват да спасят човешки живот.

Някои от интервенциите, които ще бъдат показани, са новаторски и не са правени в никакъв случай до момента. Чрез историите на тези лекари пък ще се опитаме да разберем по-добре човешкото тяло. И да, мозъчните интервенции не са лесна работа.

The Surgeon`s Cut е в Netflix от 9 декември

The Prom

Този филм несъмнено ще си заслужава гледането, тъй като Райън Мърфи е събрал цяло съзвездие от обичани артисти. Достатъчно е да кажем Никол Кидман и Мерил Стрийп...

В The Prom ще забележим по какъв начин на гимназистката Ема (Джо Елън Пелман) ѝ е неразрешено да отиде на бала с приятелката си. От тази " тийнейджърска покруса " пък вземат решение да се възползват Ди Ди Алън (Стрийп) и Бари Гликман (Джеймс Кордън).

Последното зрелище на двамата се е оказало цялостен неуспех и всички на Бродуей ги одумват. Двамата обаче виждат съвършената опция да оправят реномето си, като за задачата оказват помощ на Ема да получи свои личен бал.

В това премеждие се впускат и други двама артисти, които също се пробват обезверено да възродят кариерите си - Анджи (Кидман) и Трент (Андрю Ранелс)

The Prom е в Netflix от 11 декември

Ma Rainey`s Black Bottom

Ориентираме се към завършваме и то с последния филм, който Чадуик Боузман съумя да снима преди да загуби борбата с рака.

Действието ни придвижва в 20-те години на предишния век, когато Майката на блуса Ма Рейни (Виола Дейвис) се пробва хем да задържи бенда си цялостен, хем да се пребори с мениджърите, които си мислят, че могат да я имат.
 Чадуик Боузман, Ma Rainey's Black Bottom и това ли е последната роля на артиста
Това ли е последната роля на Чадуик Боузман

И по кое време се чака да забележим кино лентата

Ще ѝ бъде мъчно обаче, тъй като тромпетистът Леви (Боузман) е надарен и го знае. И като всеки човек с заложба желае да оставя своята диря в промишлеността. Въпреки че не допуска какво го чака.

Ma Rainey`s Black Bottom е в Netflix от 18 декември

The Midnight Sky

Завършваме месеца и годината с Джордж Клуни, което ни дава вяра, че идващите 12 месеца ще бъдат по-добри.

В The Midnight Sky обаче атмосферата ще бъде апокалиптична. Клуни влиза в ролята на застаряващ академик, който е измежду малко останали хора на Земята. Изолирал се на отдалечена арктична станция, се грижи за непознато дете и се бори с демоните си.

Но по-важната му борба е да се свърже с астронавти, които доближават планетата с концепцията да кацнат. Те обаче не знаят, че там ги чака... гибел.

The Midnight Sky е в Netflix от 23 декември

През последния месец от 2020 година можем да обърнем внимание и на Alien Worlds (2 декември), Selena: The Series (4 декември), Mank (4 декември), Mr. Iglesias (8 декември) и Tiny Pretty Things (14 декември).
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР